Online Music Master cursussen

Ontdek je muzikale talenten en start Direct met een van onze muziekcursussen om je muzikaal verder te ontwikkelen! We hebben cursussen voor beginners tot gevorderden en voor meerdere instrumenten! 

Gitaar Challenge

Voor beginners of herstarters op gitaar

De Gitaar Challenge is onze instapcursus voor beginnende gitaristen of voor gitaristen die na jaren hun gitaar weer van zolder hebben gehaald. In 17 lessen start je met de basis en leer je de eerste gitaarakkoorden, riffs en tokkels. 

Guitar Basics I

Voor beginners

Guitar Basics I is het vervolg op de Gitaar Challenge en sluit hierbij perfect aan. De cursus omvat 47 lessen + een aantal bonussen die je er gratis bij krijgt. Je tokkel, riffs en gitaarakkoorden worden uitgebreid. En je gaat repertoire opbouwen met bekende gitaar hits. 

Elektrisch Gitaar Cursus

Voor licht gevorderde tot ver gevorderde gitaristen

In ons Elektrische Gitaarcursus ga je direct aan de slag met riffs, solo’s, toonladders en improvisatie. Deze cursus is voor gitaristen die al wat langer bezig zijn ook een ideale keuze. Diverse legendarische solo’s worden behandelt en de theorie erachter. 

Gitaar Cursussen

Voor beginners

Ons Membership omvat alle gitaarlessen en cursussen die we hebben en dat zijn er inmiddels ca. 500. Als je Direct Compleet van start wilt dan is dit de beste keuze. Je kunt kiezen voor een maand of jaarpakket. 

Ukelele Cursus

Voor beginners

Altijd al Ukelele willen spelen? Start dan vandaag met onze Ukelele Cursus, Liloe Barend legt je de basis uit en leert je bekende popsongs spelen! 

Cajon Cursus

Voor beginners

Danique Kos neemt je mee in de wereld van de Cajon. Onder leiding van haar enthousiasme leer je Direct goed Cajon spelen en de fijne kneepjes van het instrument.