STOP Met Dromen en Begin Vandaag Op Je Eigen Tempo Met Ons Pakket en Leer met Plezier Gitaar Spelen!

Online gitaarles
Online gitaarles

Van: William van de Groep 

Gitarist, en Gitaardocent in hart en nieren.

RE: duidelijk en gestructureerd Gitaar leren spelen?

Beste Gitarist, 

Als je op deze pagina terecht bent gekomen dan is de kans groot dat je al bezig bent met gitaar spelen of juist  net wilt starten met gitaarlessen. 

Waarschijnlijk heb je al heel wat oefentijd en geld geïnvesteerd om goed gitaar te leren spelen.  Om er uiteindelijk achter te komen dat het allemaal toch wat langer gaat duren als je gepland had. Of om erachter te komen dat al die technische tips die je kreeg in de praktijk toch niet helemaal kloppen. 

Dit is het Probleem: De meeste gitaarlessen die je online  vindt missen een duidelijke structuur!

Waarom? De lessen zijn vaak incompleet, onduidelijk en missen een  stappenplan. Ze zijn vaak bedoeld om snel te verkopen i.p.v. jou te helpen.

”Maar wat als ik je vertel, dat er een manier is om je doelen als gitarist voor veel minder geld, veel sneller te bereiken”

Hieronder vertel ik je het verhaal van meer dan 2.000 gitaristen in Nederland en België die op dit moment perfecte resultaten behalen. In een handomdraai. Zonder gedoe. En ook zonder theoretische kennis van muzieknoten.

Weet je wat ik leuk vind? Dat hun resultaten veel mooier zijn dan ze vooraf hadden kunnen bedenken. Veel beter dan de meeste mensen ooit zullen realiseren. Die resultaten zijn ook voor jou weggelegd!

Dat je nog niet gestart bent of niet verder komt met je gitaar spel kan vele oorzaken hebben ik vertel je er zo meer over……

Wij Gitaristen lijken best veel op elkaar….

Wij gitaristen weten hoe fijn het is als je een liedje snel en perfect kan spelen.

Het voelt zó bevredigend als je je favoriete liedjes ook op gitaar kan spelen. En dat je de complimenten krijgt van de mensen om je heen… Heerlijk.

Jammer alleen dat het vaak veel langer duurt dan je vooraf denkt. Of dat ze eindigen in een teleurstelling… Heb je uren en uren zitten oefenen op je gitaar, en dan durf je eigenlijk niet zo goed te laten horen wat je speelt. Balen.

Geloof me: dat is me vaak zat overkomen. Ja, muziek maken zit me in het bloed. Maar ik kon echt niet altijd maar spelen wat ik zo hoorde of voor mijn neus geschoteld kreeg aan muziek. En tot de snelle noten lezers behoorde ik ook al niet…

Door schade en schande ben ik wijs geworden. En het heeft me veel tijd en geld gekost.

Dat hoeft voor jou niet zo te zijn.


Tegen deze dingen ben ik vaak aangelopen – herkenbaar?

 • Je zoekt op internet naar video’s en tabs van jouw liedje – dat kost je uren en uren spitwerk 
 • Als je dan een tab of video vindt, voldoet die niet precies aan het origineel van het liedje – je neemt genoegen met iets dat je eigenlijk niet wilt
 • Video’s die je tegenkomt zijn vaak incompleet, onduidelijk of missen de juiste tabs of akkoorden – dan ben je evengoed weer veel tijd kwijt aan uitzoekwerk
 • Of de plannen die je tegenkomt missen belangrijke informatie – ze zijn meestal bedoeld om producten te promoten en niet om jou te helpen
 • Je start met lessen op een muziekschool maar krijgt dan gitaarlessen uit een stoffig lesboekje die je 850 euro per jaar kosten (au)…

Wat nu als je jouw favoriete gitaarliedjes snel en voordelig onder de knie kan krijgen – op de manier die jij voor ogen hebt!

Maak kennis met mijn levenswerk

Gefrustreerd raakte ik van al dat zoeken en niet vinden. Daarom heb ik me toegelegd op het maken van duidelijke gitaarlessen met de juiste tabs en akkoorden.

Van alles wat ik ooit heb gemaakt is er nu een compleet lesplatform.

Deze gitaarlessen helpen je enorm bij het behalen van praktische doelen als gitarist.

De afgelopen jaren heb ik meer dan 500 lesvideo’s gemaakt. Zo opgezet dat iedere gitarist er mee kan werken – zelfs als je nog niet zo ervaren of handig bent op de gitaar.

Weet je wat het mooiste is van mijn gitaarlessen? Je kunt meteen lekker aan de slag. Lesvideo’s op maat, handleiding per cursus en liedje en in de video’s staan in duidelijke volgorde van level.

Alle video’s zijn verzameld in het complete Gtiaar Les pakket. Inclusief duidelijke stap-voor-stap lessen die alles 100% duidelijk maken. Vandaag kun jij toegang krijgen tot het totale, met meer dan 500 gitaarlessen. En je gaat dan een jaar samen met mij aan de slag! 

Dit krijg je:

 • Meer dan 500 kant-en-klare lesvideo’s, cursussen en song tutorials die makkelijk stap-voor-stap te volgen zijn 
 • Bij elke les of cursus zit een heldere handleiding zodat je weet hoe het in elkaar zit en hoe jij dit zelf stapsgewijs maakt
 • Elke les of cursus bevat ook een akkoordenoverzicht en de tabs zodat je precies weet welke akkoorden en techniek je in het liedje moet toepassen – dat scheelt je heel veel uitzoekwerk

Enkele cursussen en liedjes zoals je ze in het pakket gaat vinden:

➡️ Tokkel Cursus 

➡️ Popliedjes mee leren spelen en zingen

➡️ Akkoorden Training Cursus

➡️ Fingerpicking Cursus

➡️ Evergreen serie (de beste gitaarklassiekers)

➡️ NL Classics (De beste gitaarhits van Nederlandse Bodem)

➡️ Slaggitaar Cursussen, leer popliedjes meespelen! 

➡️ Gitaarriffs om de blits mee te maken

➡️ Ontdek de stijl van Mark Knopfler in onze Dire Straits Serie

➡️ En nog veel meer…..

Mijn Gitaarles Pakket is voor gitaristen van elk niveau. Of je nu voor het eerst iets wilt gaan spelen, je de gitaar weer van zolder hebt gehaald of al jarenlang gitarist bent. Het resultaat is altijd goed door de makkelijk te volgen stappen in de cursussen en lesvideo’s.

Het is bovendien een bron van inspiratie als je graag muziek maakt. Zit je verlegen om een leuk liedje? Loop door de database van liedjes heen en start weer met een nieuw gitaarliedje.

Al meer dan 2.000 tevreden gitaristen gingen je voor. Een paar reacties:

Direct resultaat als Gitarist 

Met mijn gitaarpakket heb je meer dan 500 lesvideo’s, compleet met handleiding, akkoorddiagrammen en tabs.

Je behaalt snel en makkelijk de mooiste resultaten, tegen een fractie van de kosten van een muziekschool.

Nooit meer zoeken

Je hoeft nooit meer te zoeken of zelf dingen uit te vinden. Weet je hoeveel tijd je dat scheelt?

Ik heb het lespakket zo voor je opgebouwd dat je er eenvoudig je weg in kunt vinden. Het is overzichtelijk ingedeeld in categorieën waardoor je snel hebt wat je zoekt.

Snel resultaat

Met het pakket kun je met elk liedje dat je wilt leren direct en eenvoudig aan de slag. Je behaalt snel resultaat en je krijgt een jaar toegang tot het complete pakket met kant-en-klare lesvideo’s.

Online Music Master heeft als enige en meest complete pakket gitaarlessen dat voor beginners en professionals op de markt beschikbaar is.

Binnen 5 minuten kun je ermee aan de slag.

 

Muziekstijlen die je Kunt Leren:

✅ Tokkel technieken

✅ Gitaar Akkoorden 

✅ Blues schema’s

✅ FingerPicking

✅ Gitaarklassiekers uit de Top 2000

✅ Gitaarsolo’s

✅ Slagritmes 

✅ En onbeperkt Updates van nieuwe cursussen

 

 

 

PLUS 5 Gratis bonussen t.w.v. € 787,- als je NU beslist

Bonus #1

Ukelele Cursus 

De eerste bonus die je gratis krijg bij het Gitaarles pakket, is onze Ukelele Cursus! 

Met deze cursus ga je aan de slag met de ukelele en leer je de basisakkoorden, tokkels en slagjes om bekende hits mee te leren spelen!

De waarde van deze cursus alleen al is € 139,- maar vandaag krijg je deze volledig gratis als bonus bij Het Gitaarles Pakket! (ook leuk om cadeau te doen voor een familielid! )

Normale prijs: €139,- voor jou GRATIS 

Bonus #2

Elektrische Gitaarcursus 

In deze cursus leer je bekende hits meespelen en de tips en tricks van de elektrische gitaar. Je ontdekt de meest gebruikte toonladders om mee te soleren en maakt kennis met de blues. 

(Beschikbaar in het leden gedeelte)

Normale prijs: €125,  voor jou GRATIS 

 

Bonus #3 

Classical Classics

Je ontvangt deze cursus erbij met de mooiste Spaanse en Klassiek gitaar nummers.

Je leert de basis tokkels en fingerpicking van deze klassiekers.

Normale prijs: €199,- nu GRATIS 

 

Bonus #4 

Beatles Serie – In deze serie ontdek je de magie van de Beatles en ontdek je hoe je hun hits op gitaar leert spelen. (Incl. Ebook) 

Je leert de basis tokkels en fingerpicking van deze klassiekers.

Normale prijs: €199,- nu GRATIS 

 

Bonus #5 

Rolling Stones Serie, als je vandaag beslist krijg je ook toegang tot de Stones Serie. Waar je de bekendste klassiekers van deze band leert spelen!

 

Normale prijs: €125,- nu GRATIS 

 

VIP Bonus

Onbeperkt Support & Maandelijkse Live Sessie (niet verplicht)

Als je mijn pakket met gitaarlessen koopt, dan betekent dat niet dat je daarna alles zelf moet uitzoeken. Alle nieuwe gitaristen kunnen me mailen/appen of via chat bereiken  in de lesomgeving.  Mijn doel is om jou beter gitaar te leren spelen dus ik sta voor je klaar.

Iedere maand is er een live ‘vraag en antwoord’ sessie waar je met je vragen bij mij terecht kan en waarin ik je weer verder help.  

 

Waarde: Onbetaalbaar 

William van de Groep

 Bonussen
Totale Waarde:
€787,-

Je ‘investering’

Veel mensen zitten met de vraag: “William, hoeveel gaat me dit nou kosten?” En eerlijk is eerlijk: velen verklaren me voor gek…

Maar volgens mij is de vraag: wat zou het jou waard zijn? Wat zou het voor jou betekenen als je nooit meer zelf alles hoeft uit te puzzelen op de gitaar? Dat je voor elk gitaarliedje nu en in de toekomst altijd een kant en klare oplossing hebt?

Als mensen fysiek bij mij zouden lessen en ik al de lessen uit het pakket zou behandelen dan zouden ze minimaal 4 jaar priveles moeten hebben. En dan zit je qua kosten op zo’n € 4000,-.

Als eerste prijs voor dit pakket had ik €500,- in gedachten en dat vonden de meeste mensen ook een redelijke prijs. 

Ik wil zelf alleen dat het pakket betaalbaar is voor iedereen. Dus ook voor jou. Daarom kost het pakket normaal gesproken €299,95 per jaar met de Bonussen erbij is dat dus een totaal van meer dan €1000,-. Ik snap dat veel mensen niet in 1x zo’n bedrag willen neerleggen, daarom hebben we nu gekozen voor een maandbedrag, zodat je zonder grote investering kunt instappen en ook weer makkelijk uit kunt stromen als je na 1 maand geen progressie boekt of de lessen niets vindt. 

Omdat ik je graag wil helpen en het je graag echt makkelijk maak, doe ik je vandaag een bijzonder en echt eenmalig aanbod:

Geen €1000,- ALLEEN VANDAAG eerste maand voor 4,- EURO

Krijg toegang tot alle gitaarlessen en ontvang de 5 bonussen

Je krijgt 1 maand toegang (1,- per week betaal je dus) en je kunt altijd ten allen tijde makkelijk opzeggen, zonder opzegtermijn. 

Je krijgt tevens een 30 dagen niet goed-geld terug garantie! Dus geen risico voor jou.

Ik neem het risico volledig op me

Mocht je binnen 30 dagen om welke reden ook, besluiten dat dit product niet voor jou geschikt is, dan krijg je 100% van je geld terug. Stuur me gewoon een mailtje en zonder moeilijke vragen stort ik jou aankoopbedrag weer terug.

Je krijgt 30 dagen de tijd om de gitaarlessen  te bekijken en gebruiken.

Wat je zometeen direct krijgt:

gitaar leren spelen

 • Gitaarles Pakket – Meer dan 500 stap voor stap lesvideo’s (€999,- WAARDE)
 • Ukelele Cursus – Als bonus ontvang je deze cursus er nu gratis bij! Ook leuk om cadeau te doen!  (€139,- WAARDE) 
 • Classical Classics Serie
  In deze serie ontdek je de geheimen van de Spaanse en Klassieke gitaar met schitterende tokkel en fingerpicking nummers van de oude meesters. Inclusief handig E-book met alle tabs en muzieknoten (€199,- WAARDE)
 • Beatles Serie
  Je krijgt toegang tot deze cursus met de mooiste klassiekers van The Beatles op akoestische en elektrische gitaar. Ook ontvang je updates van alle nieuwe lesvideo’s die we in de toekomst publiceren (€199,- WAARDE)
 • Stones Serie
  Wanneer je mijn pakket met gitaarlessen koopt krijg je ook gratis de Rollings Stones Serie erbij waarmee je ook de beste hits van deze legendes op gitaar leert spelen.

  (€125,- WAARDE)

 • Onbeperkt Support & Maandelijkse Live Sessie (niet verplicht)
  Als je mijn pakket met gitaarlessen koopt, dan betekent dat niet dat je het daarna allemaal zelf moet uitzoeken. In de community en via mail of app, kun je mij ook altijd vragen stellen. En iedere maand is er onze ‘Vraag en antwoord sessie’ voor je.

Geen €1000,- ALLEEN VANDAAG eerste maand voor 4,- EURO

(Na de eerste maand betaal je 19,95 per maand)

Krijg toegang tot alle gitaarlessen en ontvang de 5 bonussen.

30 dagen niet goed-geld terug garantie

30 dagen niet goed

Wat ga je zo al ontdekken? 

 

 • Welke 5  Tokkels het meest worden gebruikt in Popliedjes
 • Wat je Juist Niet moet doen bij het Tokkelen
 • Welke Beginnersfouten Iedereen standaard maakt!
 • Hoe je binnen een uur je eerste kampvuur hit kunt spelen
 • Waarom je niet alle Gitaarakkoorden hoeft te kennen
 • Wat je nodig hebt om hoger op de Gitaarhals te kunnen spelen
 • Hoe je Akkoorden Makkelijk kunt Overpakken
 • Hoe je Zonder Kennis van Muzieknoten de Leukste liedjes kunt spelen.
 • Wat het meest gebruikte slagje is bij popliedjes
 • Wat het verschil is tussen tokkelen en fingerpicking.

P.P.S. Wat ga je doen? Je hebt 3 opties:

1. Deze pagina verlaten zonder enige actie, om later terug te komen en te zien dat de prijs naar €299,95,- is verhoogd. En dat alle Bonussen zijn vervallen!

2. Op zoek gaan naar andere gitaarlessen en toch maar zelf aan de slag gaan om zo weer in hetzelfde cirkeltje te blijven hangen waar je al in zit. Met als resultaat dat je niet veel verder gaat komen en je je gitaar aan de wilgen hangt.

3. Je besluit mijn gitaarpakket 30 dagen zonder risico uit te proberen met de korting van meer dan €1000,-.  En dat je eindelijk resultaat gaat behalen met je gitaar door focus en plezier. Geen frustratie meer en niet meer overladen worden door informatie van zoveel verschillende gitaristen en video’s