STOP Met Dromen en Begin Vandaag Op Je Eigen Tempo Met Ons Pakket en Leer met Plezier Gitaar Spelen!

Online gitaarles
Online gitaarles

Van: William van de Groep 

Gitarist, en Gitaardocent in hart en nieren.

RE: duidelijk en gestructureerd Gitaar leren spelen?

Beste Gitarist, 

Als je op deze pagina terecht bent gekomen dan is de kans groot dat je al bezig bent met gitaar spelen of juist  net wilt starten met gitaarlessen. 

Waarschijnlijk heb je al heel wat oefentijd en geld geïnvesteerd om goed gitaar te leren spelen.  Om er uiteindelijk achter te komen dat het allemaal toch wat langer gaat duren als je gepland had. Of om erachter te komen dat al die technische tips die je kreeg in de praktijk toch niet helemaal kloppen. 

Dit is het Probleem: De meeste gitaarlessen die je online  vindt missen een duidelijke structuur!

Waarom? De lessen zijn vaak incompleet, onduidelijk en missen een  stappenplan. Ze zijn vaak bedoeld om snel te verkopen i.p.v. jou te helpen.

”Maar wat als ik je vertel, dat er een manier is om je doelen als gitarist voor veel minder geld, veel sneller te bereiken”

Hieronder vertel ik je het verhaal van meer dan 2.000 gitaristen in Nederland en België die op dit moment perfecte resultaten behalen. In een handomdraai. Zonder gedoe. En ook zonder theoretische kennis van muzieknoten.

Weet je wat ik leuk vind? Dat hun resultaten veel mooier zijn dan ze vooraf hadden kunnen bedenken. Veel beter dan de meeste mensen ooit zullen realiseren. Die resultaten zijn ook voor jou weggelegd!

Dat je nog niet gestart bent of niet verder komt met je gitaar spel kan vele oorzaken hebben ik vertel je er zo meer over……

Wij Gitaristen lijken best veel op elkaar….

Wij gitaristen weten hoe fijn het is als je een liedje snel en perfect kan spelen.

Het voelt zó bevredigend als je je favoriete liedjes ook op gitaar kan spelen. En dat je de complimenten krijgt van de mensen om je heen… Heerlijk.

Jammer alleen dat het vaak veel langer duurt dan je vooraf denkt. Of dat ze eindigen in een teleurstelling… Heb je uren en uren zitten oefenen op je gitaar, en dan durf je eigenlijk niet zo goed te laten horen wat je speelt. Balen.

Geloof me: dat is me vaak zat overkomen. Ja, muziek maken zit me in het bloed. Maar ik kon echt niet altijd maar spelen wat ik zo hoorde of voor mijn neus geschoteld kreeg aan muziek. En tot de snelle noten lezers behoorde ik ook al niet…

Door schade en schande ben ik wijs geworden. En het heeft me veel tijd en geld gekost.

Dat hoeft voor jou niet zo te zijn.


Tegen deze dingen ben ik vaak aangelopen – herkenbaar?

 • Je zoekt op internet naar video’s en tabs van jouw liedje – dat kost je uren en uren spitwerk 
 • Als je dan een tab of video vindt, voldoet die niet precies aan het origineel van het liedje – je neemt genoegen met iets dat je eigenlijk niet wilt
 • Video’s die je tegenkomt zijn vaak incompleet, onduidelijk of missen de juiste tabs of akkoorden – dan ben je evengoed weer veel tijd kwijt aan uitzoekwerk
 • Of de plannen die je tegenkomt missen belangrijke informatie – ze zijn meestal bedoeld om producten te promoten en niet om jou te helpen
 • Je start met lessen op een muziekschool maar krijgt dan gitaarlessen uit een stoffig lesboekje die je 850 euro per jaar kosten (au)…

Wat nu als je jouw favoriete gitaarliedjes snel en voordelig onder de knie kan krijgen – op de manier die jij voor ogen hebt!

Maak kennis met mijn levenswerk

Gefrustreerd raakte ik van al dat zoeken en niet vinden. Daarom heb ik me toegelegd op het maken van duidelijke gitaarlessen met de juiste tabs en akkoorden.

Van alles wat ik ooit heb gemaakt is er nu een compleet lesplatform.

Deze gitaarlessen helpen je enorm bij het behalen van praktische doelen als gitarist.

De afgelopen jaren heb ik meer dan 450 lesvideo’s gemaakt. Zo opgezet dat iedere gitarist er mee kan werken – zelfs als je nog niet zo ervaren of handig bent op de gitaar.

Weet je wat het mooiste is van mijn gitaarlessen? Je kunt meteen lekker aan de slag. Lesvideo’s op maat, handleiding per cursus en liedje en in de video’s staan in duidelijke volgorde van level.

Alle video’s zijn verzameld in het complete Gtiaar Les pakket. Inclusief duidelijke stap-voor-stap lessen die alles 100% duidelijk maken. Vandaag kun jij toegang krijgen tot het totale, met meer dan 450 gitaarlessen. En je gaat dan een jaar samen met mij aan de slag! 

Dit krijg je:

 • Meer dan 400 kant-en-klare lesvideo’s, cursussen en song tutorials die makkelijk stap-voor-stap te volgen zijn 
 • Bij elke les of cursus zit een heldere handleiding zodat je weet hoe het in elkaar zit en hoe jij dit zelf stapsgewijs maakt
 • Elke les of cursus bevat ook een akkoordenoverzicht en de tabs zodat je precies weet welke akkoorden en techniek je in het liedje moet toepassen – dat scheelt je heel veel uitzoekwerk

Enkele cursussen en liedjes zoals je ze in het pakket gaat vinden:

➡️ Tokkel Cursus 

➡️ Popliedjes mee leren spelen en zingen

➡️ Akkoorden Training Cursus

➡️ Fingerpicking Cursus

➡️ Evergreen serie (de beste gitaarklassiekers)

➡️ Stones Serie (de mooiste Stones nummers voor gitaar)

➡️ Beatles Serie met alle klassiekers

➡️ Gitaarriffs om de blits mee te maken

➡️ Ontdek de stijl van Mark Knopfler in onze Dire Straits Serie

➡️ En nog veel meer…..

Mijn Gitaarles Pakket is voor gitaristen van elk niveau. Of je nu voor het eerst iets wilt gaan spelen, je de gitaar weer van zolder hebt gehaald of al jarenlang gitarist bent. Het resultaat is altijd goed door de makkelijk te volgen stappen in de cursussen en lesvideo’s.

Het is bovendien een bron van inspiratie als je graag muziek maakt. Zit je verlegen om een leuk liedje? Loop door de database van liedjes heen en start weer met een nieuw gitaarliedje.

Al meer dan 2.000 tevreden gitaristen gingen je voor. Een paar reacties:

Direct resultaat als Gitarist 

Met mijn gitaarpakket heb je meer dan 400 lesvideo’s, compleet met handleiding, akkoorddiagrammen en tabs.

Je behaalt snel en makkelijk de mooiste resultaten, tegen een fractie van de kosten van een muziekschool.

Nooit meer zoeken

Je hoeft nooit meer te zoeken of zelf dingen uit te vinden. Weet je hoeveel tijd je dat scheelt?

Ik heb het lespakket zo voor je opgebouwd dat je er eenvoudig je weg in kunt vinden. Het is overzichtelijk ingedeeld in categorieën waardoor je snel hebt wat je zoekt.

Snel resultaat

Met het pakket kun je met elk liedje dat je wilt leren direct en eenvoudig aan de slag. Je behaalt snel resultaat en je krijgt een jaar toegang tot het complete pakket met kant-en-klare lesvideo’s.

Online Music Master heeft als enige en meest complete pakket gitaarlessen dat voor beginners en professionals op de markt beschikbaar is.

Binnen 5 minuten kun je ermee aan de slag.

 

Muziekstijlen die je Kunt Leren:

✅ Tokkel technieken

✅ Gitaar Akkoorden 

✅ Blues schema’s

✅ FingerPicking

✅ Gitaarklassiekers uit de Top 2000

✅ Gitaarsolo’s

✅ Slagritmes 

✅ En onbeperkt Updates van nieuwe cursussen

 

 

 

PLUS 5 Gratis bonussen t.w.v. € 450,- als je NU beslist

Bonus #1

Huddle Software pakket

De eerste bonus die je gratis krijg bij het Gitaarles pakket, is het Huddle software pakket.

Met deze software kun je op elke laptop, telefoon en tablet inloggen. De bestanden kun je makkelijk openen en ook de handleidingen uit printen. En in de community krijg je onbeperkt support van mij.

Tevens kun je de Huddle App downloaden en de lessen ook via de App bekijken. 

De waarde van deze software is alleen al € 99,95,- maar vandaag krijg je deze volledig gratis als bonus bij Het Gitaarles Pakket! (software staat in het leden gedeelte)

Normale prijs: €99,95 voor jou GRATIS 

Bonus #2

Dire Straits Serie 

In deze bonus cursus, vind je alle informatie over de gitaar techniek en hits van de Dire Straits. Denk aan hits als o.a. ‘Money for Nothing’  ook zit er een mooi ebook bij met al het materiaal van de cursus gebundeld. 

Dus pak nu je kans

 

Waarde: €125, voor jou GRATIS

Bonus #3

NL Classics Serie 

In deze cursus krijg je toegang tot de beste Gitaarnummers van Nederlandse bodem. Denk aan Racoon, Anouk, Boudewijn de Groot, Suzan & Freek enz. 

Normale prijs: €99,95  voor jou GRATIS 

Bonus #4

Elektrische Gitaarcursus 

In deze cursus leer je bekende hits meespelen en de tips en tricks van de elektrische gitaar. Je ontdekt de meest gebruikte toonladders om mee te soleren en maakt kennis met de blues. 

(Beschikbaar in het leden gedeelte)

Normale prijs: €125,  voor jou GRATIS 

 

Bonus #5

Onbeperkt Support & Maandelijkse Live Sessie (niet verplicht)

Als je mijn pakket met gitaarlessen koopt, dan betekent dat niet dat je daarna alles zelf moet uitzoeken. Alle nieuwe gitaristen kunnen me mailen/appen of via chat bereiken  in de lesomgeving.  Mijn doel is om jou beter gitaar te leren spelen dus ik sta voor je klaar.

Iedere maand is er een live ‘vraag en antwoord’ sessie waar je met je vragen bij mij terecht kan en waarin ik je weer verder help.  

 

Waarde: Onbetaalbaar 

William van de Groep

 Bonussen
Totale Waarde:
€450,-

Je ‘investering’

Veel mensen zitten met de vraag: “William, hoeveel gaat me dit nou kosten?” En eerlijk is eerlijk: velen verklaren me voor gek…

Maar volgens mij is de vraag: wat zou het jou waard zijn? Wat zou het voor jou betekenen als je nooit meer zelf alles hoeft uit te puzzelen op de gitaar? Dat je voor elk gitaarliedje nu en in de toekomst altijd een kant en klare oplossing hebt?

Als mensen fysiek bij mij zouden lessen en ik al de lessen uit het pakket zou behandelen dan zouden ze minimaal 2 jaar priveles moeten hebben. En dan zit je qua kosten op zo’n € 2000,-.

Als eerste prijs voor dit pakket had ik €500,- in gedachten en dat vonden de meeste mensen ook een redelijke prijs. 

Ik wil zelf alleen dat het pakket betaalbaar is voor iedereen. Dus ook voor jou. Daarom kost het pakket normaal gesproken €299,95 met de Bonussen erbij is dat dus een totaal van €750,-

MAAR: omdat ik je graag wil helpen en het je graag echt makkelijk maak, doe ik je vandaag een bijzonder en eenmalig aanbod:

Geen €750 ALLEEN VANDAAG 147,- EURO

Krijg toegang tot alle gitaarlessen en ontvang de 5 bonussen

Je krijgt 1 jaar toegang en voor de verlenging krijg je altijd een mailtje, zodat je simpel op kan zeggen weer!

Je krijgt teven een 30 dagen niet goed-geld terug garantie! Dus geen risico voor jou.

Ik neem het risico volledig op me

Mocht je binnen 30 dagen om welke reden ook, besluiten dat dit product niet voor jou geschikt is, dan krijg je 100% van je geld terug. Stuur me gewoon een mailtje en zonder moeilijke vragen stort ik jou aankoopbedrag weer terug.

Je krijgt 30 dagen de tijd om de gitaarlessen gratis te bekijken en gebruiken.

Wat je zometeen direct krijgt:

gitaar leren spelen

 • Gitaarles Pakket – Meer dan 400 stap voor stap lesvideo’s (€999,- WAARDE)
 • Huddle Software pakket + APP – Met deze software kun je op elke laptop, telefoon en tablet inloggen. De bestanden kun je makkelijk openen en ook de handleidingen uit printen. En in de community krijg je onbeperkt support van mij. (€99,95 WAARDE) 
 • Dire Straits Serie
  In deze serie ontdek je de geheimen van de gitaartechniek van Mark Knopfler en leer je de grootste hits van deze band. Alle technieken en akkoorden van de hits worden uitgelegd. (€125,- WAARDE)
 • NL Classics Serie
  Je krijgt toegang tot deze cursus met de mooiste gitaarklassiekers van Nederlandse bodem. Ook ontvang je updates van alle nieuwe lesvideo’s die we in de toekomst publiceren (€99,95,- WAARDE)
 • Elektrische Gitaarcursus
  Wanneer je mijn pakket met gitaarlessen koopt krijg je ook gratis de Elektrische Gitaar Cursus erbij waarmee je ook alle geheimen van de elektrische gitaar en het spelen van gitaarsolo’s ontdekt. (€125,- WAARDE)
 • Onbeperkt Support & Maandelijkse Live Sessie (niet verplicht)
  Als je mijn pakket met gitaarlessen koopt, dan betekent dat niet dat je het daarna allemaal zelf moet uitzoeken. In de community en via mail of app, kun je mij ook altijd vragen stellen. En iedere maand is er onze ‘Vraag en antwoord sessie’ voor je.

Geen €599,95- ALLEEN VANDAAG 147 ,-

Krijg toegang tot alle gitaarlessen en ontvang de 5 bonussen. Het kan zijn dat 147,- teveel voor je is om in 1x te betalen, daarom kun je ook kiezen voor de optie 15,- per maand. 

30 dagen niet goed-geld terug garantie

30 dagen niet goed

Wat ga je zo al ontdekken? 

 

 • Welke 5  Tokkels het meest worden gebruikt in Popliedjes
 • Wat je Juist Niet moet doen bij het Tokkelen
 • Welke Beginnersfouten Iedereen standaard maakt!
 • Hoe je binnen een uur je eerste kampvuur hit kunt spelen
 • Waarom je niet alle Gitaarakkoorden hoeft te kennen
 • Wat je nodig hebt om hoger op de Gitaarhals te kunnen spelen
 • Hoe je Akkoorden Makkelijk kunt Overpakken
 • Hoe je Zonder Kennis van Muzieknoten de Leukste liedjes kunt spelen.
 • Wat het meest gebruikte slagje is bij popliedjes
 • Wat het verschil is tussen tokkelen en fingerpicking.
gitaarles

P.P.S. Wat ga je doen? Je hebt 3 opties:

1. Deze pagina verlaten zonder enige actie, om later terug te komen en te zien dat de prijs naar €299,95,- is verhoogd.

2. Op zoek gaan naar andere gitaarlessen en toch maar zelf aan de slag gaan om zo weer in hetzelfde cirkeltje te blijven hangen waar je al in zit. Met als resultaat dat je niet veel verder gaat komen en je je gitaar aan de wilgen hangt.

3. Je besluit mijn gitaarpakket 30 dagen zonder risico uit te proberen met de korting van meer dan €450,-.  En dat je eindelijk resultaat gaat behalen met je gitaar door focus en plezier. Geen frustratie meer en niet meer overladen worden door informatie van zoveel verschillende gitaristen en video’s