Online Music Master - Ga de uitdaging aan!

Online Music Master is er voor iedereen die zich wil laten inspireren op muzikaal gebied. Van jong tot oud en van beginner tot gevorderd. Dat doen we door de beste tips en tutorials te delen via onze E-Books Blogs, Video’s en Online Cursussen  

Daarnaast verbinden we mensen via onze online community, waar we kennis delen en elkaar inspireren om muzikaal telkens een stapje verder te komen. Iedereen op zijn eigen level en in zijn eigen ritme. Zonder alle Spam en afleiding van social media, maar gewoon met respect voor elkaar het beste ervan maken. 

Ook organiseren we jaarlijks evenementen waar onze leden samen muziek maken en genieten van workshops van onze masters. 

Oprichter Online Music Master

William van de Groep startte in 2001 met het verzorgen van gitaarlessen op zijn zolderkamertje bij zijn ouders in Spakenburg. Zijn lespraktijk is inmiddels uitgegroeid tot de grootste muziekschool van Amersfoort  waar jaarlijks meer dan 1000 leerlingen muziekles genieten van 55 verschillende muziekdocenten. 

In 2019 werd een start gemaakt met Online Music Master om ook online op een betrokken manier mensen op muzikaal gebied te kunnen inspireren. 

Met dezelfde betrokkenheid en vast beradenheid als bij Muziekschool Amersfoort willen we via onze online cursussen mensen inspireren met kwalitatieve en inspirerende muzieklessen. 

IMG_1159

Team Online Music Master

William van de Groep

William van de Groep

Cyril Whistler

Ukelele cursus

Liloe Barend

Danique Kos

Ruud Boelens

Ruud Boelens

Wil je snel meer resultaat op je instrument?

Download een van onze GRATIS Gidsen

0
+
Tevreden Klanten
0
+
Lesvideo’s
0
+
Jaar Ervaring
0
+
Youtube Abonnees