Wil je Direct Starten met Online Gitaarles?

Meld je even aan en volg binnen 5 minuten je eerste les!

STOP Met Dromen en Start vandaag nog met Online Gitaarles!

Als je op deze pagina bent terecht gekomen dan is de kans groot dat je wilt starten met gitaarlessen. 

Waarschijnlijk denk je er al een tijdje over om te gaan starten, maar is het er nog niet van gekomen. 

Het kan ook zijn dat je al wel gitaar speelt of ooit gitaarles hebt gehad, maar er niet veel meer mee doet. Of gewoon niet verder komt zonder hulp.

Ik ben blij dat ik je hier tref overigens, ik zal me ook even voorstellen. Ik ben William van de Groep en geef al meer dan 20 jaar gitaarles aan alle doelgroepen van kinderen, jongeren tot gepensioneerde rockers. 

Ik ben ooit zelf begonnen in 2006 met een lespraktijk (de Gitaarkelder) en op dit moment (augustus 2020) is dat uitgegroeid tot een muziekschool waar we jaarlijks meer dan 1000 leerlingen lesgeven op verschillende instrumenten en dat is natuurlijk fantastisch en dat kun je van te voren ook niet verzinnen dat het zo loopt. 

Maar goed dat is allemaal leuk, maar je bent hier natuurlijk voor de gitaarlessen!

Dat je nog niet gestart bent of niet verder komt met je gitaar spel kan vele oorzaken hebben ik vertel je er zo meer over……

Online gitaarles
Online gitaarles
Online gitaarles

We lijken wel een beetje op elkaar….

Dat je nog niet van start bent gegaan of geen les neemt om beter te worden herken ik wel, want bij mij duurde en duurde het ook maar.

Vaak denk je dat je het voor jouw niet is weggelegd of dat je niet muzikaal bent of soms schaam je je gewoon om tegen je familie te zeggen dat je gitaar gaat spelen.

Uiteindelijk starte ik op aandringen van mijn neef en die leerde mij de basis op de gitaar. De eerste periode was lastig, maar met een gezond portie doorzettingsvermogen ben ik ver gekomen en ik geniet dagelijks nog van de beslissing dat ik gitaarlessen ben gaan volgen.

Eerst als hobby gitarist en in lokale bandjes gespeeld, maar daarna ben ik nog naar het conservatorium gegaan en mijn bachelor en master diploma behaald voor Klassiek gitaar. Lesgeven was altijd mijn passie en na het conservatorium ben ik mijn eigen lespraktijk begonnen en dat is dus uitgegroeid tot een prachtige muziekschool in Amersfoort.

 

Wat willen we niet? 

Misschien herken je dit…

 • Uitstellen van je beslissing om gitaar te gaan spelen en blijven twijfelen of je er wel tijd voor hebt.
 • Nooit echt verder komen op gitaar doordat je geen goede begeleiding hebt.
 • Je gaat zelf aan de slag, maar loopt vast en twijfelt of je wel de juiste techniek hanteert.
 • Je krijgt les uit oude stoffige lesboekjes waar je eerst alle noten moet leren. Waardoor je alleen maar gefrustreerd raakt en de gitaar het liefst niet meer aanraakt.
 • En het ergste van allemaal, je start nooit met het volgen van gitaarlessen.

Dit wil je toch niet?

Hoe zou je het vinden als je echt gitaar leert spelen op de manier die jij wil?

Stel je voor: 

je wilt graag een nummer van jou favoriete artiest leren spelen. Je logt in binnen ons platform en gaat naar de lesvideo van het nummer. Je gaat gelijk aan de slag met wat je wilt leren en gaat aan de slag.

Je hebt gelijk duidelijkheid en leert de juiste akkoorden van het nummer en je kan dit nummer na een maand ook meespelen met het origineel!

Wat je bereikt met mijn lessen is:

Bewondering van je huisgenoten en van jezelf! Dat je dat bekende nummer kan spelen! En dat geeft je een zeer voldaan gevoel.

En dat is natuurlijk niet voor 1 liedje maar voor ieder liedje dat je wilt leren. Iedere keer als je weer een idee hebt om een nummer onder de knie te krijgen log je in en start je het proces opnieuw!

Dat zou geweldig zijn, toch?

William van de Groep

  Maak kennis met mijn methode die ik in de afgelopen 20 jaar heb ontwikkeld.

  Tijdens de lessen die ik heb gegeven (en nog steeds geef) leerde ik zelf ook enorm veel van mijn leerlingen en met name van wat zij willen leren!

  Al deze kennis heb ik nu gebundeld in het platform en ook de beste trainingen verzamelt in mijn eigen lesboeken. Alle bekende songs omgezet in tabs en met de juiste akkoorden erbij.

  Ik moest dit gewoon doen, want ik wilde gewoon het helemaal in orde hebben. Zodat jij op de meest ideale manier gitaar leert spelen.

  Alles is dus verzameld in een complete doe het zelf methode. Inclusief duidelijke stap-voor-stap lesvideo’s met support in de online community. En… ik geef zelf de antwoorden op je vragen.

  Ik wil iedereen echt goed gitaar leren spelen en garandeer dat jij ook 100% succes zal hebben.

  Het kan echt niet missen.

  Dit Krijg Je Als je Vandaag van Start gaat:

  • Onbeperkt Toegang tot alle gitaarlessen in ons platform
  • Akkoorden boek met een overzicht van alle gebruikte akkoorden
  • Alle les PDF’s kun je downloaden
  • Lidmaatschap van onze community, waar ik je verder op weg help als je vragen hebt.
  • Support via mail en in de community
  • Toegang tot onze app waar je de lessen ook op kan volgen
  30 dagen niet goed

  Lessen kun je net zo vaak kijken als je wilt

  Inloggen kan via laptop, telefoon of tablet

  30 dagen niet Goed = Geld Terug Garantie

  Ook via onze App kun je gemakkelijk de lessen volgen.

  Support via onze community

  GRATIS Cajon PDF

  YES ik wil dit!