Gitaar les nodig? | Online Music Master leert jou gitaarspelen! ?

gitaarles

Waarom gitaarles?

Heel veel gitaristen spelen gitaar en blijven vaak in hun eigen cirkeltje van liedjes rond draaien. 

Ze nemen vaak geen gitaar les, maar zoeken gitaarlessen op Youtube en blijven dan steeds van liedje naar liedje hoppen. En komen er nooit aan toe om een liedje helemaal goed te kunnen spelen. Zo’n gitarist wil je eigenlijk niet worden toch?

Gitaarles met een coach 

Zoek jij gitaar les waarbij je echt progressie maakt? Als je echt beter gitaar wil leren dan moet je toch echt ook met een gedegen plan aan de slag gaan. Dan ga je merken dat je progressie maakt als gitarist. En het beste is gewoon om dan wel gitaarles te gaan volgen.

Iedereen heeft eigenlijk een coach nodig die hem stimuleert. Kijk maar naar verschillende grootheden; Cristiano Ronaldo, Messi, Michael Jordan, Adele. Al deze mensen zijn begeleid door een coach die ze stuk voor stuk beter heeft gemaakt.

Bij Online Music Master helpen we je graag verder om goed gitaar te leren spelen!

Methodes voor gitaarlessen

Gitaar les kun je via verschillende methodes volgen. Online gitaarles is de laatste jaren sterk in opkomst en wij verzorgen dat ook via ons platform. Als je online gitaarles volgt kan dat ook weer op verschillende manieren.

Je hebt standaard gitaar les pakketten die je kan kopen en waarbij je zelf aan de slag kan zonder hulp. Ook kun je bijvoorbeeld online gitaarles via Zoom, Skype, Whatsapp etc. Dan is de setting vergelijkbaar met een privé gitaar les alleen kijk je dan via een scherm naar elkaar.

Het nadeel is dan wel dat je niet goed samen gitaar kan spelen.

gitaarles

Gitaarlessen voor beginners

Bij Muziekschool Amersfoort waar ik zelf werk als gitaardocent geef ik ook fysiek gitaarles. Het voordeel hiervan is dat je meer connectie hebt met de leerling, nadeel is wel dat deze gitaarlessen veel prijziger zijn dan bijvoorbeeld online gitaarles.

Ik krijg vaak de vraag kun je gitaarlessen voor een beginner het beste online of juist fysiek volgen?

Ik kan daar simpel in zijn. Het hangt van de persoon af die de gitaarlessen volgt. Voor sommige beginners op gitaar werkt online heel goed. En dat heb ik binnen ons platform ook al veel gezien. Maar voor andere gitaristen werkt het totaal niet. De laatste groep kan dus beter gewoon fysieke gitaarlessen volgen.

Onze Gitaarlesssen

Vanaf 2019 ben ik mijn methode voor gitaarlessen, helemaal op papier uitgaan werken. En ik heb in het platform inmiddels al meer dan 400 lesvideo’s staan.

Ik wilde met online gitaarles nog meer mensen bereiken en verder helpen. Zodat er nog meer mensen beter gitaar leren spelen.

Je kan bij ons lid worden en dan heb je toegang tot alle lessen of eerst een kennismakingspakket aanschaffen. Wat jou het beste past, wij denken graag mee.

Als je kennis wil maken met mijn manier van gitaar les geven. Dan kun je starten met mijn gitaar challenge. Dit is een pakket van 16 lessen met een aantal leuke bonussen erbij. Je kunt de info over deze gitaarlessen vinden via deze link

17 Gitaarlessen als start

De gitaar challenge is een pakket van 16 lessen met een aantal leuke bonussen erbij. Ook krijg je toegang tot alle Q&A opnames met heel veel tips voor ieder gitarist. Tevens kun je mij altijd mailen of via de chat van de community bereiken en dan help ik je weer verder op weg. Ik blijf contact met je houden! Hier kun je ook lezen wat andere vinden van de gitaarlessen van mij via het online gitaarles platform.

Gitaarles via de Gitaar Challenge

Je kunt de info over de Gitaar Challenge vinden via deze link en je kunt je eventueel aanmelden voor de gitaarlessen. Ik geef je ook 30 dagen “Niet goed is geld terug” garantie voor het online gitaarles pakket. Je hebt dus geen risico!

Ben Jij Klaar om Eindelijk Goed van Start te Gaan als Gitarist?

Normale Prijs €57,80 nu voor slechts 4,- Euro

Je ontvangt alles direct in jouw inbox.

gitaarles
gitaar les

Weet jij Waarom veel Gitaristen vast Lopen?

Ze hebben geen structuur of plan en consumeren de ene na de andere video op Youtube.

En daardoor kom je eigenlijk geen stap verder en ervaar je een hoop stress. 

Het PROBLEEM is dat je zonder overzicht en structuur nooit echt goed een gitaar liedje leert spelen. 

En……..Dit wil je toch niet? 

Daarom hebben we nu deze TIJDELIJKE aanbieding 

De Unieke Gitaar Boek-Bundel van Online Music Master. 

Ontvang 4 complete e-Books met alle tricks en tools die je nodig hebt om WEL goed gitaar te leren.

Bekend van:

Dit is wat je zo dadelijk krijgt als je je even aanmeldt voor 4 euro:

1. Tokkel Tricks

In dit E-Book ontdek je de meest gebruikte Tokkels die voorkomen in alle Popklassiekers uit de Top 2000. Je krijgt voorbeelden, zodat je ze allemaal gemakkelijk kan toepassen bij je favoriete gitaarhits.

 • Compleet overzicht met Tabs
 • Alle tokkels mooi op een rijtje
 • Direct toepasbaar bij je favoriete hits

2. Gitaar Geheimen

In dit E-Book onthul ik je de 5 geheimen waardoor je de meest gemaakte beginnersfouten skipt! Je krijgt een aantal Eye-Openers waardoor je veel frustratie gaat voorkomen.

 • Jij trapt niet in de meest gemaakte beginners fouten
 • Alles handig op een rijtje en je kunt het uitprinten
 • Je ervaart direct de voordelen!

3. Kampvuur Hits

In dit E-Book ga je aan de slag met 7 top gitaarliedjes waar je je vrienden en familie mee kunt verrassen bij het kampvuur of BBQ. En je hoeft zelf niet te zingen ? als je dat niet kan 🙂

 • 7 compleet uitgewerkte gitaarhits
 • Inclusief teksten en gitaarakkoorden
 • Ook makkelijk voor op de tablet

4. 50 Essentiële Gitaar Akkoorden 

In dit E-Book krijg je toegang tot De 50 essentiële gitaarakkoorden waarmee jij binnen no-time popliedjes speelt. Je ontvangt een complete bibliotheek van de meest gebruikte akkoorden.

 • Compleet overzicht in PDF
 • Tips om de akkoorden toe te passen
 • Inclusief Praktische Voorbeelden

Wat anderen zeggen:

ukelele les

Wat ga je ontdekken?

 • Welke 5  Tokkels het meest worden gebruikt in Popliedjes
 • Wat je Juist Niet moet doen bij het Tokkelen
 • Welke Beginnersfouten Iedereen standaard maakt!
 • Hoe je binnen een uur je eerste kampvuur hit kunt spelen
 • Waarom je niet alle Gitaarakkoorden hoeft te kennen
 • Wat je nodig hebt om hoger op de Gitaarhals te kunnen spelen
 • Hoe je Akkoorden Makkelijk kunt Overpakken
 • Hoe je Zonder Kennis van Muzieknoten de Leukste liedjes kunt spelen.
 • Wat het meest gebruikte slagje is bij popliedjes
 • Wat het verschil is tussen tokkelen en fingerpicking.

Waarom zou je de Gitaar Bundel van Online Music Master in huis halen?

Vaak zie je met internet en social media door de bomen het bos niet meer. Er is zoveel info over gitaarles en hoe weet je dat wat je volgt goed is?

Die docent leert je de Frygische Toonladder, de ander spamt je met het CAGED systeem waar je geen bal van snapt en de volgende gaat je alle muziektheorie voorschotelen, zodat dat je sterretjes begint te zien.

Zo dadelijk ontvang je de 4 eBooks met compacte eye-openers zonder teveel overbodige info zodat jij op een praktische en effectieve manier aan de slag kan.

Je krijgt Direct Toegang tot alle geheimen en tricks waardoor je veel sneller resultaat gaat behalen.

En het Gitaar Bundel Pack levert je naast alle Tricks en Geheimen nog veel meer op:

➡️ Vanaf NU houd je overzicht! Je kan gewoon gestructureerd aan de slag met je gitaar

➡️ Je verdoet geen tijd meer! Je hoeft niet meer te zoeken en te surfen op het internet om de juiste info te vinden. Je zult merken dat je veel meer rust krijgt.

➡️ Je beheerst alle tricks om goed gitaar te leren spelen! Geen gedoe meer! Alle tricks en geheimen kun je direct toepassen

➡️ Je speelt met Plezier Gitaar! Het belangrijkste is dat je plezier beleefd aan het gitaar spelen en daar help ik je verder mee!

➡️ Je behaald sneller resultaat! Je gaat sneller de liedjes kunnen spelen die je echt wilt spelen en dat gaat je veel zelfvertrouwen geven!

Het lijkt te gek voor woorden maar wees gerust er zit geen addertje onder het gras.

Je betaald slechts 4 euro om Direct stappen te kunnen maken.

✅ Zodra je besteld ontvang je direct alle E-books
✅ Je betaald slechts 1,- per eBook!

? Tokkel Tricks: Je ontdekt de meest gebruikte Tokkels die voorkomen in alle Popklassiekers uit de Top 2000 (t.w.v. €14,95)
? Gitaar Geheimen: 5 geheimen waardoor je de meest gemaakte beginnersfouten skipt! (t.w.v. €11,95)
? Kampvuur Hits: 7 Tophits om je vrienden mee te verrassen (je hoeft niet te zingen ) (t.w.v. €17,95)
? 50 Essentiële Gitaarakkoorden: De 50 essentiële gitaarakkoorden waarmee jij binnen no-time popliedjes speelt (inclusief voorbeelden). (t.w.v. €12,95)

Normaal €57,80  NU slechts 4,- Euro

LET OP: De aanbieding is slechts tijdelijk beschikbaar, Online Music Master heeft het recht om dit aanbod op ieder gewenst moment van het internet te halen. Zolang je kunt doorklikken naar de aanbieding is het aanbod geldig.

Online gitaarles
Online gitaarles
Online gitaarles