Gitaar les nodig? | Online Music Master leert jou gitaarspelen! ?

gitaarles

Waarom gitaarles?

Heel veel gitaristen spelen gitaar, maar nemen geen gitaarles en blijven vaak in hun eigen cirkeltje van liedjes rond draaien. 

Ze nemen vaak geen gitaar les, maar zoeken gitaarlessen op Youtube en blijven dan steeds van liedje naar liedje hoppen. En komen er nooit aan toe om een liedje helemaal goed te kunnen spelen. Zo’n gitarist wil je eigenlijk niet worden toch?

Gitaarles met een coach 

Zoek jij gitaar les waarbij je echt progressie maakt? Als je echt beter gitaar wil leren dan moet je toch echt ook met een gedegen plan aan de slag gaan. Dan ga je merken dat je progressie maakt als gitarist. En het beste is gewoon om dan wel gitaarles te gaan volgen.

Iedereen heeft eigenlijk een coach nodig die hem stimuleert. Kijk maar naar verschillende grootheden; Cristiano Ronaldo, Messi, Michael Jordan, Adele. Al deze mensen zijn begeleid door een coach die ze stuk voor stuk beter heeft gemaakt.

Bij Online Music Master helpen we je graag verder om goed gitaar te leren spelen!

Methodes voor gitaarlessen

Gitaar les kun je via verschillende methodes volgen. Online gitaarles is de laatste jaren sterk in opkomst en wij verzorgen dat ook via ons platform. Als je online gitaarles volgt kan dat ook weer op verschillende manieren.

Je hebt standaard gitaar les pakketten die je kan kopen en waarbij je zelf aan de slag kan zonder hulp. Ook kun je bijvoorbeeld online gitaarles via Zoom, Skype, Whatsapp etc. Dan is de setting vergelijkbaar met een privé gitaar les alleen kijk je dan via een scherm naar elkaar.

Het nadeel is dan wel dat je niet goed samen gitaar kan spelen.

gitaarles

Gitaarlessen voor beginners

Bij Muziekschool Amersfoort waar ik zelf werk als gitaardocent geef ik ook fysiek gitaarles. Het voordeel hiervan is dat je meer connectie hebt met de leerling, nadeel is wel dat deze gitaarlessen veel prijziger zijn dan bijvoorbeeld online gitaarles.

Ik krijg vaak de vraag kun je gitaarlessen voor een beginner het beste online of juist fysiek volgen?

Ik kan daar simpel in zijn. Het hangt van de persoon af die de gitaarlessen volgt. Voor sommige beginners op gitaar werkt online heel goed. En dat heb ik binnen ons platform ook al veel gezien. Maar voor andere gitaristen werkt het totaal niet. De laatste groep kan dus beter gewoon fysieke gitaarlessen volgen.

Onze Gitaarlesssen

Vanaf 2019 ben ik mijn methode voor gitaarlessen, helemaal op papier uitgaan werken. En ik heb in het platform inmiddels al meer dan 400 lesvideo’s staan.

Ik wilde met online gitaarles nog meer mensen bereiken en verder helpen. Zodat er nog meer mensen beter gitaar leren spelen.

Je kan bij ons lid worden en dan heb je toegang tot alle lessen of eerst een kennismakingspakket aanschaffen. Wat jou het beste past, wij denken graag mee.

Als je kennis wil maken met mijn manier van gitaar les geven. Dan kun je starten met mijn gitaar challenge. Dit is een pakket van 16 lessen met een aantal leuke bonussen erbij. Je kunt de info over deze gitaarlessen vinden via deze link

17 Gitaarlessen als start

De gitaar challenge is een pakket van 16 lessen met een aantal leuke bonussen erbij. Ook krijg je toegang tot alle Q&A opnames met heel veel tips voor ieder gitarist. Tevens kun je mij altijd mailen of via de chat van de community bereiken en dan help ik je weer verder op weg. Ik blijf contact met je houden! Hier kun je ook lezen wat andere vinden van de gitaarlessen van mij via het online gitaarles platform.

Gitaarles via de Gitaar Challenge

Je kunt de info over de Gitaar Challenge vinden via deze link en je kunt je eventueel aanmelden voor de gitaarlessen. Ik geef je ook 30 dagen “Niet goed is geld terug” garantie voor het online gitaarles pakket. Je hebt dus geen risico!