STOP Met Dromen en Begin Vandaag Op Je Eigen Tempo Met Onze
Gitaarlessen”

Online gitaarles
Online gitaarles

Van: William van de Groep 

Gitarist, en Gitaardocent in hart en nieren.

RE: duidelijk en gestructureerd Gitaar leren spelen?

Beste Gitarist, 

Als je op deze pagina terecht bent gekomen dan is de kans groot dat je al bezig bent met gitaar spelen of juist  net wilt starten met gitaarlessen. 

Waarschijnlijk heb je al heel wat oefentijd en geld geïnvesteerd om goed gitaar te leren spelen.  Om er uiteindelijk achter te komen dat het allemaal toch wat langer gaat duren als je gepland had. Of om erachter te komen dat al die technische tips die je kreeg in de praktijk toch niet helemaal kloppen. 

Dit is het Probleem: De meeste gitaarlessen die je online of offline vindt missen een duidelijke structuur!

Waarom? De lessen zijn vaak incompleet, onduidelijk en missen een  stappenplan. Ze zijn vaak bedoeld om snel te verkopen i.p.v. jou te helpen.

”Maar wat als ik je vertel, dat er een manier is om je doelen als gitarist voor veel minder geld, veel sneller te bereiken”

Hieronder vertel ik je het verhaal van meer dan 2.000 gitaristen in Nederland en België die op dit moment perfecte resultaten behalen. In een handomdraai. Zonder gedoe. En ook zonder theoretische kennis van muzieknoten.

Weet je wat ik leuk vind? Dat hun resultaten veel mooier zijn dan ze vooraf hadden kunnen bedenken. Veel beter dan de meeste mensen ooit zullen realiseren. Die resultaten zijn ook voor jou weggelegd!

gitaar leren spelen app

Dat je nog niet gestart bent of niet verder komt met je gitaar spel kan vele oorzaken hebben ik vertel je er zo meer over……

Wij Gitaristen lijken best veel op elkaar….

Wij gitaristen weten hoe fijn het is als je een liedje snel en perfect kan spelen.

Het voelt zó bevredigend als je je favoriete liedjes ook op gitaar kan spelen. En dat je de complimenten krijgt van de mensen om je heen… Heerlijk.

Jammer alleen dat het vaak veel langer duurt dan je vooraf denkt. Of dat ze eindigen in een teleurstelling… Heb je uren en uren zitten oefenen op je gitaar, en dan durf je eigenlijk niet zo goed te laten horen wat je speelt. Balen.

Geloof me: dat is me vaak zat overkomen. Ja, muziek maken zit me in het bloed. Maar ik kon echt niet altijd maar spelen wat ik zo hoorde of voor mijn neus geschoteld kreeg aan muziek. En tot de snelle noten lezers behoorde ik ook al niet…

Door schade en schande ben ik wijs geworden. En het heeft me veel tijd en geld gekost.

Dat hoeft voor jou niet zo te zijn.


Tegen deze dingen ben ik vaak aangelopen – herkenbaar?

 • Je zoekt op internet naar video’s en tabs van jouw liedje – dat kost je uren en uren spitwerk 
 • Als je dan een tab of video vindt, voldoet die niet precies aan het origineel van het liedje – je neemt genoegen met iets dat je eigenlijk niet wilt
 • Video’s die je tegenkomt zijn vaak incompleet, onduidelijk of missen de juiste tabs of akkoorden – dan ben je evengoed weer veel tijd kwijt aan uitzoekwerk
 • Of de plannen die je tegenkomt missen belangrijke informatie – ze zijn meestal bedoeld om producten te promoten en niet om jou te helpen
 • Je start met lessen op een muziekschool maar krijgt dan gitaarlessen uit een stoffig lesboekje die je 850 euro per jaar kosten (au)…

Wat nu als je jouw favoriete gitaarliedjes snel en voordelig onder de knie kan krijgen – op de manier die jij voor ogen hebt!

Maak kennis met mijn levenswerk

Gefrustreerd raakte ik van al dat zoeken en niet vinden. Daarom heb ik me toegelegd op het maken van duidelijke gitaarlessen met de juiste tabs en akkoorden.

Van alles wat ik ooit heb gemaakt is er nu een compleet lesplatform.

Deze gitaarlessen helpen je enorm bij het behalen van praktische doelen als gitarist.

De afgelopen jaren heb ik meer dan 450 lesvideo’s gemaakt. Zo opgezet dat iedere gitarist er mee kan werken – zelfs als je nog niet zo ervaren of handig bent op de gitaar.

Weet je wat het mooiste is van mijn gitaarlessen? Je kunt meteen lekker aan de slag. Lesvideo’s op maat, handleiding per cursus en liedje en in de video’s staan in duidelijke volgorde van level.

Alle video’s zijn verzameld in het complete Gtiaar Les pakket. Inclusief duidelijke stap-voor-stap lessen die alles 100% duidelijk maken. Vandaag kun jij toegang krijgen tot het introductiepakket met meer dan 80 gitaarlessen. En je hebt levenslang toegang! Dit is dus geen abonnement. 

Dit krijg je:

 • Meer dan 80 kant-en-klare lesvideo’s, cursussen en song tutorials die makkelijk stap-voor-stap te volgen zijn 
 • Bij elke les of cursus zit een heldere handleiding zodat je weet hoe het in elkaar zit en hoe jij dit zelf stapsgewijs maakt
 • Elke les of cursus bevat ook een akkoordenoverzicht en de tabs zodat je precies weet welke akkoorden en techniek je in het liedje moet toepassen – dat scheelt je heel veel uitzoekwerk

Enkele cursussen en liedjes zoals je ze in het pakket gaat vinden:

 • Tokkel Cursus 
 • Popliedjes Meespelen. 
 • Akkoorden Training Cursus
 • Hoe speel je Gitaarriffs? 

Mijn Gitaarles Pakket is voor gitaristen van elk niveau. Of je nu voor het eerst iets wilt gaan bouwen of al jarenlang gitarist bent. Het resultaat is altijd goed door de makkelijk te volgen stappen in de cursussen en lesvideo’s.

Het is bovendien een bron van inspiratie als je graag muziek maakt. Zit je verlegen om een leuk liedje? Loop door de database van liedjes heen en start weer met een nieuw gitaarliedje.

Al meer dan 2.000 tevreden gitaristen gingen je voor. Een paar reacties:

Direct resultaat als Gitarist 

Met mijn introductiepakket heb je meer dan 80 lesvideo’s, compleet met handleiding en tabs.

Je behaalt snel en makkelijk de mooiste resultaten, tegen een fractie van de kosten van een muziekschool.

Nooit meer zoeken

Je hoeft nooit meer te zoeken of zelf dingen uit te vinden. Weet je hoeveel tijd je dat scheelt?

Ik heb het lespakket zo voor je opgebouwd dat je er eenvoudig je weg in kunt vinden. Het is overzichtelijk ingedeeld in categorieën waardoor je snel hebt wat je zoekt.

Snel resultaat

Met het pakket kun je met elk liedje dat je wilt leren direct en eenvoudig aan de slag. Je behaalt snel resultaat en je hebt de rest van je leven toegang tot de meer dan 80 kant-en-klare lesvideo’s.

Online Music Master heeft als enige en meest complete pakket gitaarlessen dat voor beginners en professionals op de markt beschikbaar is.

Binnen 5 minuten kun je ermee aan de slag.

Ik weet genoeg William,
ik wil die 80 Lesvideo’s En klik op deze link

Muziekstijlen die je Kunt Leren:

 • Tokkel techniek 
 • Gitaar Akkoorden 
 • Blues schema’s
 • FingerPicking
 • Melodiespel
 • Gitaarsolo’s
 • Slagritmes 
 • en nog veel meer…

80 + lesvideo’s

2000+ tevreden klanten 

5000+ video’s bekeken

Gratis bonussen twv € 352,- als je NU beslist

Bonus #1

Huddle Software pakket

De eerste bonus die je gratis krijg bij het Gitaarles pakket, is het Huddle software pakket.

Met deze software kun je op elke laptop, telefoon en tablet inloggen. De bestanden kun je makkelijk openen en ook de handleidingen uit printen. En in de community krijg je onbeperkt support van mij. 

De waarde van deze software is alleen al € 99,95,- maar vandaag krijg je deze volledig gratis als bonus bij Het Gitaarles Pakket! (software staat in het leden gedeelte)

Normale prijs: €99,95 voor jou GRATIS 

Bonus #2

De Gitaar Gids

In deze bonus gids, vind je alle informatie over de gitaar en kun je alle technieken en akkoorden staan hierin uitgelegd.

Een van onze leden, heeft deze gids gebruikt om zelf ook gitaarlessen uit te geven. Ik ben dan ook van plan om deze gitaar gids los te gaan verkopen voor € 37,- aangezien de vraag groot is!

Dus pak nu je kans, zodra de site voor deze gids klaar is, zal deze niet langer als bonus worden aangeboden…

(Nu te downloaden in het leden gedeelte)

Normale prijs: €37  voor jou GRATIS

De Gitaar Gids | Online Music Master

Bonus #3

Elektrisch Gitaar Cursus 

Wanneer je mijn pakket met gitaarlessen koopt krijg je ook gratis als bonus de Elektrische gitaar Cursus erbij waarmee je ook alle geheimen van de Elektrische gitaar ontdekt.

(Beschikbaar in het leden gedeelte)

Normale prijs: €125  voor jou GRATIS 

Bonus #4

Dire Straits Serie 

Alle technieken en bekende songs van gitarist Mark Knopfler uitgelegd. Tabs en akkoorden worden allemaal behandeld.

(Beschikbaar in het leden gedeelte)

Normale prijs: €89,95  voor jou GRATIS 

Bonus #5

Onbeperkt Updates 

Als je mijn pakket met gitaarlessen koopt, dan betekent dat niet dat je geen toegang krijgt tot de nieuwe lessen. Alle nieuwe gitaarlessen die ik maak krijg je gratis erbij. 

 Bonussen
Totale Waarde:
€352,-

Je ‘investering’

Veel mensen zitten met de vraag: “William, hoeveel gaat me dit nou kosten?” En eerlijk is eerlijk: velen verklaren me voor gek…

Maar volgens mij is de vraag: wat zou het jou waard zijn? Wat zou het voor jou betekenen als je nooit meer zelf alles hoeft uit te puzzelen op de gitaar? Dat je voor elk gitaarliedje nu en in de toekomst altijd een kant en klare oplossing hebt?

Als mensen fysiek bij mij zouden lessen en ik al de lessen uit het pakket zou behandelen dan zouden ze minimaal 3 jaar priveles moeten hebben. En dan zit je qua kosten op zo’n € 3000,-.

Als eerste prijs voor dit pakket had ik €500,- in gedachten en dat vonden de meeste mensen ook een redelijke prijs. 

Maar dat wil ik niet! Ik wil dat het pakket betaalbaar is voor iedereen. Dus ook voor jou. Daarom kost het pakket normaal gesproken €299,95,-

MAAR: omdat ik je graag wil helpen en het je graag echt makkelijk maak, doe ik je vandaag een bijzonder en eenmalig aanbod:

Klik hieronder op de knop om direct te starten

Geen €297,- ALLEEN VANDAAG 97 EURO

Krijg toegang tot de Introdcutiecursus en ontvang de 5 bonussen

Dit is een eenmalige aankoop. Er zijn GEEN maandelijkse kosten en geen abonnement kosten. 

30 dagen niet goed-geld terug garantie

Ik neem het risico volledig op me

Mocht je binnen 30 dagen om welke reden ook, besluiten dat dit product niet voor jou geschikt is, dan krijg je 100% van je geld terug. Stuur me gewoon een mailtje.

Je krijgt 30 dagen de tijd om de gitaarlessen gratis te bekijken en gebruiken.

 • Gitaarles Pakket – Meer dan 400 stap voor stap lesvideo’s (€500,- WAARDE)
 • Huddle Software pakket + APP – Met deze software kun je op elke laptop, telefoon en tablet inloggen. De bestanden kun je makkelijk openen en ook de handleidingen uit printen. En in de community krijg je onbeperkt support van mij. (€99,95 WAARDE) 
 • De Gitaar Gids
  In deze bonus gids, vind je alle informatie over de gitaar en kun je alle technieken en akkoorden staan hierin uitgelegd. (€37,- WAARDE)
 • Elektrisch Gitaar Cursus
  Wanneer je mijn pakket met gitaarlessen koopt krijg je ook gratis als bonus de Elektrische gitaar Cursus erbij waarmee je ook alle geheimen van de Elektrische gitaar ontdekt. (€125,- WAARDE)
 • Onbeperkt Updates
  Als je mijn pakket met gitaarlessen koopt, dan betekent dat niet dat je geen toegang krijgt tot de nieuwe lessen. Alle nieuwe gitaarlessen die ik maak krijg je gratis erbij.
Gitaar leren spelen
gitaar leren spelen

Je kunt nu 2 dingen doen:

 1. Je klikt verder en onderneemt geen actie. Waardoor je in hetzelfde cirkeltje blijft ronddraaien. En dus geen stap verder komt. Je blijft in frustratie hangen en gaat daardoor geen stap verder komen en waarschijnlijk belandt je gitaar op zolder of op marktplaats
 2. Je gaat vandaag aan de slag met mijn introductiepakket en gaat stappen zetten als gitarist waardoor je weer met plezier gitaar gaat spelen!

De Keuze is aan jou! 

Geen €299,95,- ALLEEN VANDAAG 97 EURO

Krijg toegang tot de introductiecursus en ontvang de 5 bonussen!

Dit is een eenmalige aankoop. Er zijn GEEN maandelijkse kosten en geen abonnement kosten. 

30 dagen niet goed-geld terug garantie