Gratis Gitaarles Volgen? | Online Music Master helpt je op weg! 🎶

Gratis gitaarles, waar kan dat?

Online Music Master kan jou ook wel helpen met gratis gitaarles! Het is natuurlijk heerlijk als je iets gratis krijgt, wie houdt daar niet van?

Veel mensen vinden gitaarles erg duur en zouden daarom het liefst gratis gitaarlessen volgen. Zelf ken ik weinig docenten die gratis gitaarles geven, op een aantal collega’s na dan. Maar in het overgrote gedeelte van de gevallen zijn gitaarlessen nou eenmaal niet gratis en moet er vaak een bepaald bedrag betaald worden voor de expertise en ondersteuning van een docent.

gratis gitaar les

Gratis online gitaarles

Wat ik net vertelde geldt dan natuurlijk voor fysieke gitaarlessen! Er is uiteraard via het internet wel de mogelijkheid om gratis gitaarles te volgen.

Youtube is een mooi platform eens rond te kijken. En daar zul je vele gratis online gitaarlessen vinden, dat is super uiteraard. Het probleem is wel vaak dat het een groot doolhof kan zijn.

Gratis gitaar leren spelen op Youtube

Zoals eerder genoemd staan er op Youtube veel video’s met gratis gitaarlessen. En dat is natuurlijk fantastisch. Echter is de vraag hoe weet je nu wie het juiste verhaal verteld. En jouw de juiste techniek aanleert.

Het probleem is ook dat er veel gratis gitaarles video’s op staan die je de verkeerde richting op sturen. En dan blijf je op den duur met verkeerd aangeleerde skills achter. Ik heb zelf ook een Youtube kanaal waar je gratis gitaar kan leren spelen. Via deze link kun je wat video’s bekijken waarin ik alles precies uitleg.

Is het slim om online gitaarles gratis te volgen?

Dat is de vraag die ik veel voorbij zie komen. ‘Is het slim om online gitaarles gratis te volgen, William?’ en ‘Waarom is jouw gratis gitaarles nou de juiste manier?’ Ik zal eerlijk zijn, als je zelf al gitaar speelt en goede skills hebt ontwikkeld?

Yes dan kun je prima gratis online gitaarles volgen via Youtube. En als je de juiste kanalen hebt gevonden dan kun je echt heel goed gratis gitaar leren spelen zonder gedetailleerde ondersteuning. Via mijn kanaal krijg je deze gedetailleerde ondersteuning en uitleg dan ook écht zodat beginnende gitaristen zich ook snel kunnen ontwikkelen.

gratis gitaar les

De Gitaar Gids met gratis gitaarles

Als je op deze pagina bent beland zocht je waarschijnlijk naar een gratis gitaarles. Ik heb je al doorverwezen naar mijn Youtube kanaal maar ik heb ook nog mijn Gitaar Gids, daarin geef ik veel nuttige tips over het gitaarspelen. Deze twee gratis manieren hebben al vele beginnend gitaristen voor jou geholpen, probeer het eens zou ik zeggen.

Online gitaarles gratis meepakken

De gitaar gids heb ik gemaakt om mensen te inspireren om beter gitaar te gaan spelen.

Wat vindt je in de gitaar gids:

  • Alle gitaarakkoorden voor beginners
  • 3 gratis lesvideo’s (ja echt gewoon gratis gitaarlessen!)
  • De 5 beginnersfouten die je niet moet maken als gitarist.
  • Hoe je goed leert tokkelen
  • Muziektheorie voor beginners

Je kunt de gids voor gratis gitaarles hier downloaden!

Gratis Gitaarles via de Gitaar Gids

Je kunt de gids voor gratis gitaarles hier downloaden.

Veel plezier ermee!

gratis gitaar les
gratis gitaar les